Creatuft, fabrikant van wollen kamerbreed tapijt en karpetten

Onze eigentijdse en tijdloze collectie bestaat uit vlakgeweven, getuft of Wilton tapijt.  Wij bieden u een ruime keuze qua design, kleur en structuur.  De kwaliteiten zijn verkrijgbaar op 4 en 5m breedte en worden aangeboden op verschillende rugafwerkingen.  Indien gewenst kan u bij ons ook producten op maat laten maken.

In functie van uw individuele wensen en vereisten personaliseren wij uw gamma.  Wij werken enkel met ecologische natuurproducten met een lange levensduur.     

Vakmanschap

Traditioneel vakmanschap van generaties ver wordt gecombineerd met onze moderne productiemethodes en maakt het onze huidige generatie wevers, spinners en tufters mogelijk om kwalitatief hoogwaardig tapijt te vervaardigen.  

Reeds vele klanten weten onze vlekkeloze service, flexibiliteit, dynamische en klantgerichte aanpak naar waarde te schatten.

Wol....de natuurlijke keuze

Wol is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, duurzaam en zacht.  Het voelt comfortabel aan, droogt niet uit, is veilig en vlamwerend, antistatisch en bezit goede antislipeigenschappen.  Wol is tevens gemakkelijk te reinigen en vuil- en vlekafstotend.  Daarnaast heeft wol ook van nature warmte-isolerende eigenschappen, dempt het geluid en zorgt voor een natuurlijke en evenwichtige lucht-vochtbalans.

Een groep die staat voor kwaliteit

Ontstaan uit de rijke textieltraditie van Vlaanderen, is de groep uitgegroeid tot een vooraanstaande producent op gebied van vloerbekleding in natuurlijke materialen.  Wij garanderen excellent vakmanschap van vezel tot afgewerkt tapijt, mede dankzij ons verticaal geïntegreerde familiale onderneming.

Tasibel is gespecialiseerd in het weven van hoogwaardig vlakgeweven sisaltapijt, al dan niet in combinatie van wol of andere natuurlijke materialen. Met dit ruim, creatief en kwalitatief aanbod is Tasibel zonder meer de trendsetter binnen de sisalwereld.

De technologische kennis, vele jaren ervaring en intensieve kwaliteitscontrole maakt dat de firma gespecialiseerd is in kwalitatieve, hoogstaande wol- en sisalgarens voor de tapijtindustrie. De spinnerij gebruikt enkel de beste ruwe, hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland en de best sisalvezels uit Oost-Afrika (Katani Bora).